woensdag 22 juli 2015

Laatste avond in Palmer

Knik River Lodge

085 Uitzicht bij Palmer086 Onze cabin met Arjan

Na de ietwat primitieve ervaringen in Glennallen was de Knik River Lodge een ware verademing. De cabins in deze door een Nederlands echtpaar gerunde locatie waren erg prettig ingericht en in een tent kun je 's avonds genieten van een prima diner. Het ontbijt wordt 's ochtends bij je cabin bezorgd. De huisjes liggen in een mooie omgeving aan het eind van een lange weg.In de buurt van de huisjes vlogen veel vogeltjes. Onder andere een barmsijs, herkenbaar aan het rode kopje.
Toen we aankwamen zei de eigenaar al dat er regelmatig elanden over het terrein liepen. En dat hebben we geweten. Tijdens en na het eten hebben we diverse elanden rond zien lopen. Deze leek zelfs de verkeersregels te kennen, eerst even naar links en rechts kijken voordat je oversteekt.

124 Eland122 Eland125 Eland132 Eland137 Eland

Die avond hebben we samen met een Amerikaans/Braziliaans echtpaar, een Australisch echtpaar en een Duits stel rond het kampvuur gezeten. De Australische dame was jarig, ze werd 50 en schonk voor ons allemaal een glaasje champagne in. Het waren leuke gesprekken en voor ons een leuke laatste avond. We wisten op dat moment nog niet dat er de volgende dag weer een laatste avond zou zijn.

142 Kampvuurgasten141 Kampvuur

Later die avond stond er een eland met haar jong op de weg vlak bij ons kampvuur. De foto's zijn van mindere kwaliteit omdat het eigenlijk al te donker was. Toen we terug liepen naar onze cabin zagen we nog een eland.

145 Late avond eland met jong147 Late avond eland met jong

Geen opmerkingen:

Een reactie posten